tirsdag, januar 16, 2007

Baneforhold og trening...

Baneforholdene

Dere som møter på treningene vet at vi sliter med baneforholdene. KUNSTGRESSBANEN er desverre ikke i sin beste stand. Problemer med bl.a. drenering og at banen er bygget "flat" gjør at vi må bruke deler av treningen til å måke vann av banen. Dette MÅ gjøres og alle lag som har treningstid på kunstgresset plikter å hjelpe til med dette. Fryser det på nå med masse vann på banen, vil banen bli ubrukelig til fotballtrening. KÅFFA jobber med å få bygget ny kunstgressbane med undervarme der hvor grusbanen ligger i dag. Vi får bare håpe at den snart blir en realitet.
GRUSBANEN er også til tider "rimelig våt og bløt" men dette er tross alt bedre enn om den hadde vært snø/islagt.

Pga baneforholdene har treningene blitt litt "amputerte" men vi forsøker etter beste evne å gjøre det beste ut av det. Skulle forholdene bli veldig vanskelige / umulige er alternativet at vi f.eks må ta oss en løpetur.

Oppmøte på treningene

Tross vanskelige baneforhold og mye "ruskevær" er oppmøte forholdsvis bra. Men jeg vet det er mange som kunne vært oftere på treningene. Kle deg etter været og kom på treningene. Jeg vet også at det er flere som er opptatt med annen idrett, musikk etc på de dagene vi trener, og dette er helt i orden.

Med fotballhilsen
Steinar
KFUM gutter 95
91553996