onsdag, mai 31, 2006

Vi fikk ikke seieren, men.........

Bjørndalen mot KFUM 1, tirsdag 30 mai.

Stor grusbane men kanskje noe hard å spille og for vår del litt uvant at ballen spretter så fælt. Alle 9 spillere møtte til kamp og i tillegg hadde vi med oss Carlos som i utgangspunktet var med som tilskuer, men som fikk litt spilletid i først omgang. Dette pga at enkelte av våre spilllere var litt uheldige i møte med grusen slik at vi fikk oss noen skrubbsår. Ikke verre enn at vi var klare igjen til ny innsats i andre omgang. Etter å spilt noen kamper er vi blitt spillemessig betydelig bedre men vi har også perioder hvor vi kanskje ”slapper av litt vel mye” og lar motspillerne ta over med det resultat at baklengsmålene kommer. Klarer vi å ”unngå” disse ”slappe periodene” og står på og jobber gjennom hele kampen kan det virkelig bli morsomt å være spiller/trener for Kåffa 1.

Tidligere har vi slitt med å få spillerne til å være keeper, men flere har nå lyst til prøve seg. Kristoffer stod hele denne kampen og var flink og sikker. To blodige knær vitnet om bra innsats. Sett fra vår side burde vi ha tatt hjem seieren i denne kampen, men dessverre som det ofte skjer i fotball er det ikke bestandig det beste laget som vinner. Seieren endte hos Bjørndalen etter at vi hadde ledet store deler av kampen. Seier 6 – 5 til Bjørndalen.

Takk for kampen gutter og takk til dere som var og så på / heiet på oss. Kom også på neste kamp.