fredag, oktober 28, 2005

Trening - VIKTIG !

TRENING UTE / antrekk
Sommeren er over og høsten er kommet. Det er mange av gutta som møter veldig lettkledd på treningen. Det er absolutt å anbefale å kle seg etter været. Husk også lue og votter/vanter.

Fotballer
Ta med egen ball på treningen, men husk at hver enkelt spiller må passe på å få ballen med seg hjem igjen.

GJENNOMFØRING AV TRENINGEN
Vi er mange spillere på KFUM 95 (51 spillere har vært med i år), dette er en ekstra utfordring for oss trenere og spillere i forhold til å få gjennomført treningene på en ordentlig måte.

Vi er avhengige av at spillerne når de er på trening retter seg etter hva vi som trenere ber dem om å gjøre. Beklageligvis har vi hatt enkelte problemer med dette på mandagstreningene nå i høst. Dette ble det snakket om med gutta etter treningen nå mandag (24/10) og forrige mandag. Det ble informert om at de som ikke hører etter hva treneren sier, ETTER Å HA FÅTT KLAR BESKJED vil bli bedt om å forlate treningen. Dette kan kanskje virke strengt men vi mener at gutta forstår at vi må gjøre det på denne måten.

Så kjære foreldre ta en prat med ”poden” om dette slik at vi trenere ”slipper” å bruke mye av treningen som ”kjeftesmeller” og unngår å be enkelte om å forlate treningen. Tross disse ”strenge” ord vil vi understreke at det er en veldig trivelig og grei gruppe.

Vi vil gjerne ha tilbakemeldinger / synspunkter på dette.

TRENING INNE
Denne starter opp Torsdag 3 nov. i KFUM – Hallen 17.00 – 18.00.

TRENING UTE
Fortsetter på mandager ( i tillegg til inne-treningen) KUNSTGRESSET 15.30 – 17.00.
HUSK ! Kle deg etter været.

Steinar